Hier vind je de meest gestelde vragen en extra praktische informatie over de haakvakanties naar Griekenland. Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je liever persoonlijk contact? Bel of mail me gerust, ik help je graag verder! tel.: 06-21836237, info@studiobelovely.nl

- hoe boek ik mijn haakvakantie? boek je haakvakantie door de reis in het winkelwagentje te doen. Volg de gevraagde stappen en volg je gegevens in. Je betaalt nu nog niets. Zodra ik je aanmelding ontvangen heb, stuur ik een bevestiging en een betaalverzoek voor een aanbetaling van € 95 p/p. Het overige bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek op de rekening van Studio Belovely B.V. te staan.

- word ik opgehaald van het vliegveld in Kos? Ja, ik haal je op met een auto/taxi en breng je naar het plaatsje Mastichari, waar we verzamelen voor de ferry naar Kalymnos

kun je me helpen bij het boeken van een vliegticket? ja, ik help je graag bij het zoeken naar het beste ticket.

- ik wil eerder komen of later vertrekken. kun je accommodatie voor me boeken? ja, dat kan. Ik neem contact op met Vivi van Mastichari Holidays. Zij verhuurt accommodatie op Kos. Er is een ruimte keus voor ongeveer € 30 per kamer per nacht.

- kan ik voor de reis contact opnemen met de andere reizigers? Ja, iedereen die dat wil, kan mij toestemming geven om met elkaar gegevens uitwisselen

- krijg ik de aanbetaling terug als de reis niet doorgaat? Als de reis door Studio Belovely B.V. wordt geannulleerd, wordt de aanbetaling geretourneerd. Als u zelf de reis annulleert zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

- hoe lang duurt het om van Kos naar Telendos te reizen? de grote ferry vaart in zo'n 40 min. naar de Kalymnos (de kleine ferry zelfs nog sneller), de taxirit over het eiland duurt ongeveer 15 min., de oversteek met een bootje van Kalymnos naar Telendos slechts 15 min.

- welke taal wordt er gesproken tijdens de haakvakanties? ik spreek zelf Nederlands en zal met buitenlanders in Engels, Duits of Frans praten en waar nodig vertalen. De workshops en patronen worden indien gewenst in deze vier talen gegeven, maar met name Nederlands en Engels.

- zijn er winkels op het eilandje Telendos? er is een supermarktje en er zijn 7 taverna's. Het bootje naar het grotere eiland Kalymnos gaat ieder halfuur en kost € 2 p.p.

gaan we de hele dag haken? dat mag natuurlijk als je dat wilt. De haakworkshops zijn 1,5 uur per dag. Je kunt dat aan de slag met je haakpakket dat je krijgt bij de reis, maar je kunt dan ook nieuwe steken leren, vragen stellen, of haakdiagrammen leren lezen. Er is een dagelijks wisselend programma. Je mag aan alles meedoen, maar dat moet niet. Er is voldoende tijd om zelf je gang te gaan, je kiest zelf wat je wel en niet meedoet.

- uit welke haakpatronen kan ik kiezen? je kunt kiezen uit verschillende haakpatronen, de mandala/kleed van Marit Parit, een reisset van My Rose Valley (washand, watjes, tasje - je kunt zien wat Annette ontwerpt op haar blog myrosevally.blospot.com), de Daybreak Top van de Australische Sandra van Little Golden Nook en het tasje dat je op de overzichtfoto's vindt.

- krijg ik de materialen voor mijn haakpatroon naar keuze? je kiest één patroon waarvan je het complete haakpakket krijgt, dus inclusief garen, haaknaald en patroon.

- kan ik ook de andere patronen krijgen? ja, je kunt ook de andere patronen krijgen, maar materialen zijn niet inclusief, deze kun je zelf meenemen, of bij mij bestellen.

- krijg ik ook een haaknaald? ja, bij het haakpakket vind je garen, haaknaald en patroon. Ik raad je wel aan je eigen favoriete haaknaald mee te nemen.

- mag ik ook mijn eigen haakwerk/garen/haaknaalden meenemen? ja, neem gerust me wat je fijn vindt. 

 

© 2018 - 2020 Studio Belovely | sitemap | rss