Hier vind je de meest gestelde vragen en extra praktische informatie over de haakvakanties naar Griekenland. Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je liever persoonlijk contact? Bel of mail me gerust, ik help je graag verder! tel.: 06-21836237, info@studiobelovely.nl

- hoe boek ik mijn haakvakantie? boek je haakvakantie door de reis in het winkelwagentje te doen. Volg de gevraagde stappen en volg je gegevens in. Je betaalt nu nog niets. Zodra ik je aanmelding ontvangen heb, stuur ik een bevestiging en een betaalverzoek voor een aanbetaling van € 95 p/p. Het overige bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek op de rekening van Studio Belovely B.V. te staan.

- word ik opgehaald van het vliegveld in Kos? Ja, ik haal je op met een auto/taxi en breng je naar het plaatsje Mastichari, waar we verzamelen voor de ferry naar Kalymnos

kun je me helpen bij het boeken van een vliegticket? Studio Belovely is geen reisbureau en daarom kunnen we geen ticket voor je boeken. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

- ik wil eerder komen of later vertrekken. kun je accommodatie voor me boeken? Studio Belovely is geen reisbureau. Onze contact in Griekenland helpt je graag met het boeken van extra accommodatie. Neem contact op met Vivi van Mastichari Holidays op Kos. Zij verhuurt accommodatie op Kos. Er is een ruimte keus voor ongeveer € 35/40 per kamer per nacht.

- kan ik voor de reis contact opnemen met de andere reizigers? Ja, iedereen die dat wil, kan mij toestemming geven om met elkaar gegevens uit te wisselen

- krijg ik de aanbetaling terug als de reis niet doorgaat? Als u zelf de reis annuleert zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Alleen in uitzonderlijke gevallen, wanneer Studio Belovely de haakvakanties annuleert (en niet verplaatst) kan er sprake zijn van retournering van de aanbetaling

- hoe lang duurt het om van Kos naar Telendos te reizen? de grote ferry vaart in zo'n 40 min. naar de Kalymnos (de kleine ferry zelfs nog sneller), de taxirit over het eiland duurt ongeveer 15 min., de oversteek met een bootje van Kalymnos naar Telendos slechts 15 min.

- welke taal wordt er gesproken tijdens de haakvakanties? ik spreek zelf Nederlands en zal met buitenlanders in Engels, Duits of Frans praten en waar nodig vertalen. De workshops en patronen worden indien gewenst in deze vier talen gegeven, maar met name Nederlands en Engels.

- zijn er winkels op het eilandje Telendos? er is een supermarktje en er zijn 7 taverna's. Het bootje naar het grotere eiland Kalymnos gaat ieder halfuur en kost € 2,50 p.p.

gaan we de hele dag haken? dat mag natuurlijk als je dat wilt, maar er is ook tijd genoeg voor andere leuke dingen! De haakworkshops zijn 1,5 uur per dag. Je kunt dan aan de slag met je haakpakket dat je krijgt bij de reis, maar je kunt dan ook nieuwe steken leren, vragen stellen, of haakdiagrammen leren lezen. Er is een dagelijks wisselend programma. Je mag aan alles meedoen, maar dat moet niet. Er is voldoende tijd om zelf je gang te gaan, je kiest zelf wat je wel en niet meedoet.

- uit welke haakpatronen kan ik kiezen? je kunt kiezen uit verschillende haakpatronen, die jaarlijks worden aangevuld met nieuwe items. Bijvoorbeeld de mandala/kleed van Marit Parit, een reisset van My Rose Valley, de Daybreak Top, Maisy Days Top en Maisy Days Tote Bag van de Australische Sandra van Little Golden Nook en het granny square tasje dat je op de overzichtfoto's vindt.

- krijg ik de materialen voor mijn haakpatroon naar keuze? je kiest één patroon waarvan je het complete haakpakket krijgt, dus inclusief garen en patroon

- kan ik ook de andere patronen krijgen? ja, je kunt ook de andere patronen krijgen, maar materialen zijn niet inclusief, deze kun je zelf meenemen, of bij mij bestellen

- krijg ik ook een haaknaald? de één haakt strak, de ander los, dus een haaknaald kiezen is persoonlijk. Daarom kun je tijdens de haakvakantie een haaknaald lenen, of neem je eigen favoriete haaknaald(en) mee.

- mag ik ook mijn eigen haakwerk/garen/haaknaalden meenemen? ja, neem gerust me wat je fijn vindt. 

 

© 2018 - 2023 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel