Yeah!! Er komt weer een nieuwe Crochet Along!

Na het grote succes van de Amsterdam Blanket mocht ik een nieuw ontwerp maken voor Hoooked. Deze keer is het een mand in tapestry techniek gehaakt met Milano Eco Barbante. De Crochet Along zal 4 weken duren. Iedere week komt er een deel van het patroon beschikbaar. We starten op maandag 17 januari 2022, Blue Monday. Je kunt ook later instappen.

Net zoals de vorige keer zal ik de CAL weer begeleiden op de Facebookgroep van Hoooked: HoookedCAL2022. Ook zonder Facebook kun je weer meedoen. Je krijgt dan iedere week een patroondeel per mail. 

Het patroon is geschikt voor iedereen die de basissteken beheerst en toe is aan wat extra uitdaging. Met de begeleiding in de Facebookgroep en de met stap-voor-stap video's op mijn YouTube kanaal is dit patroon goed te doen.

Het haakpakket bestaat uit 3 kleuren Milano Eco Barbante, totaal 500 gram garen. De mand wordt gehaakt met haaknaald 4 en is niet inbegrepen. 

Je kunt kiezen uit de twee voorbeeld pakketten, Terrazo Blue en Natural Woods, of kies zelf je favoriete kleuren. Je vindt hier een overzicht van alle kleuren Eco Barbante (kies 2 hoofdkleuren en 1 accentkleur). 

 

  

Sorteer op
© 2018 - 2022 Studio Belovely | sitemap | rss