Studio Belovely organiseert haakvakanties naar het kleine, rustig Grieks droomeiland Telendos. We verblijven in fijne, eenvoudige accommodatie. De balans tussen haken en heerlijk ontspannen is gegarandeerd!

Je hebt alle tijd om te haken, relaxen, wandelen, lezen, zwemmen, snorkelen, of te doen waar je zin in hebt. Laat je verwennen met heerlijk en puur eten uit de authentieke Griekse keuken. Dit rustige droomeilandje heeft een hele vriendelijke bevolking en een prachtige natuur. Wil je iemand voor de gezelligheid meenemen die niet kan/wil haken? Dan kan dat ook. Naast de haakworkshops is er ook genoeg tijd om andere actitiveiten te doen, of om juist tijd te hebben voor jezelf. In deze prachtige en rustgevende omgeving kun je je hoofd leegmaken en bijtanken. 

Waar gaan we naar toe? Je vliegt op eigen gelegenheid naar Kos. Samen reizen met andere deelnemers kan natuurlijk ook. Ik wacht jullie op het vliegveld van Kos op en neem jullie mee naar een gezellige taverne. Als je al eerder op Kos bent, kun je op eigen gelegenheid naar de taverne komen. Zodra de groep compleet is vertrekken we uiterlijk rond 15.00 uur met de boot naar ons droomeilandje. 

Wanneer gaan we? 

 • 12 t/m 17 september 2021
 • 19 t/m 24 september 2021
 • 26 september t/m 1 oktober 2021
 • 22 t/m 27 mei 2022
 • 29 mei t/m 3 juni 2022
 • 11 t/m 16 september 2022
 • 18 t/m 23 september 2022
 • 25 t/m 30 september 2022

eerder aankomen/later vertrekken is mogelijk, neem svp contact op voor meer info. Voor groepen vanaf 6 personen kan een reis in overleg gepland worden.

Voor wie is deze haakvakantie geschikt?

Voor de beginnende en gevorderde haakster. Ook als je nog nooit gehaakt hebt, kun je meedoen. Ik heb 10 jaar ervaring in het geven van haakles aan kinderen en volwassen, links- en rechtshandig en het lukt je om met mijn hulp binnen korte tijd te leren haken! Er zijn veel deelnemers die alleen komen en in iedere leeftijd. Wil je voor de gezelligheid iemand meenemen die niet gaat haken, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn voldoende andere activiteiten op het eilandje. Vissen, snorkelen, klimmen, zwemmen, of een bezoek aan het grotere eiland, dat op 15 minuten varen ligt. Het maximaal aantal deelnemers is 10-14 personen, afhankelijk van de groepssamenstelling.

Het programma

Uiteraard is er veel tijd om te haken. Je krijgt een haakpakket naar keuze en je mag uiteraard ook je eigen haakwerk meenemen. Je krijgt hulp bij het haken van het project uit het haakpakket én er is tijd om nieuwe steken te leren, haakdiagrammen te leren lezen en je haakvragen te stellen. Op dit eiland zijn prachtige plekken waar je in de zon of schaduw kunt haken. Speciaal voor deze haakvakantie hebben getalenteerde ontwerpsters een ontwerp gemaakt: een madela/kleed van Marit Parit, een praktische vakantieset van Annette van My Rose Valley. En de prachtige Daybreak top, de Maisy Days top of de Maisy Days tas, ontworpen door de Australische Sandra van Little Golden Nook, worden excuslief tijdens onze haakvakantie als pakket aangeboden. Een ander project is de Ubud tas, waarvan ik zelf het patroon maakte. Je krijgt tijdens de dagelijkse workshops alle begeleiding die nodig is om het door jouw gekozen haakpakket te maken.

Iedere dag is er de mogelijkheid mee te doen aan diverse andere activiteiten, zoals een wandeling op het eiland, iets leren over Griekse kruiden, een boottrip rond het eiland, een picknick bij zonsondergang. Deze activiteiten zijn bij de reissom inbegrepen. Meedoen mag, maar is niet verplicht.

 

De prijs

€ 495 p/p

Dit is inclusief

 • vijf overnachtigen in een 2-persoons studio/kamer met toilet en douche en met tafel/stoeltjes buiten (incl. handdoeken, waterkoker, koelkast), alleengebruik van een 2-persoonskamer heeft een meerprijs van € 149 
 • 5 x ontbijt, 4 x diner, 2 x lunch, welkomstdrankjes en -hapjes
 • transfer van het vliegveld naar ferry, ferry van Kos naar Kalymnos, taxirit van de haven van Kalymnos naar klein haventje, overtocht naar het eilandje
 • boottrip rond eiland
 • haakpakket
 • haakworkshop volgens programma
 • alle andere activiteiten zoals vermeld in het programma

de prijs is inclusief alle activiteiten, overnachtigen en maaltijden volgens programma

Exclusief

De vliegreis van/naar Kos. Er zijn vaak goede aanbiedingen bij Transavia, TUI Fly en Ryanair. Transavia vliegt vanaf Rotterdam/DenHaag, Amsterdam en Eindhoven, Tui vliegt vanaf Amsterdam en Eindhoven. Ryanair vliegt vanaf Düsseldorf.

Als je op Kos wilt overnachten, kan onze contactpersoon ter plaatse helpen bij het boeken van een kamer. Reken op ongeveer € 35/40 per kamer per nacht voor gebruik van een tweepersoonskamer.

Wie het leuk vindt kan vooraf contact hebben met mede-reisgenoten om contact te maken en eventueel samen te reizen.

Het is ook mogelijk een eenpersoonskamer te reserveren. Hiervoor geldt een meerprijs van € 149 (€ 644 p/kamer)

De haakpakketten

Er kan gekozen worden uit zes verschillende haakprojecten; twee tassen, twee zomertopjes, een kleed/mandala en een vakantieset. Foto's hiervan kunnen op verzoek toegestuurd worden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op info@studiobelovely.nl, of bel me op 06-21836237

Tot ziens in Griekenland!

Nathaly - Studio Belovely

Sorteer op
© 2018 - 2022 Studio Belovely | sitemap | rss