Je bestelling mag je binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat voor online orders in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen, of voor aankopen in de winkel 14 dagen na aankoop van je product(en).

Bestelling retourneren online order

Als je jouw bestelde producten wilt retourneren, neem dan per e-mail info@studiobelovely.nl of telefonisch 06-21836237 contact met mij op. Geef aan dat je jouw product(en) wilt retourneren.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Nadat je contact hebt opgenomen met Studio Belovely kun je de producten + de originele aankoopbon retourneren. De producten die je retourneert dienen ongebruikt en onbeschadigd verpakt te zijn in de originele verpakking. Alle haak-, brei- en garenpakketten behoren in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien er producten uit het pakket gebruikt zijn, kan het pakket niet meer worden geretourneerd.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Studio Belovely gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bankrekening.

 

Bestelling retourneren of ruilen aankoop in de winkel

Als je jouw aankoop wilt retourneren, kun je dat binnen 14 dagen na aankoopdatum in onze winkel doen. Vermeld je kassabonnummer, zodat we de aankoop kunnen retourneren of ruilen voor iets anders. 

Indien je je aankoop ruilt, zal het retourbedrag verrekend worden met je nieuwe aankoop. Bij retourneren van je aankoop zal het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen worden teruggestort op je rekening.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met mij op via de mail: info@studiobelovely.nl of 06-21836237

© 2018 - 2024 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel