Je bestelling mag je binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen.

Bestelling retourneren

Als je jouw bestelde producten wilt retourneren, neem dan per e-mail info@studiobelovely.nl of telefonisch 06-21836237 contact met mij op. Geef aan dat je jouw product(en) wilt retourneren.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met mij op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Nadat je contact hebt opgenomen met mij kun je de producten + de originele aankoopbon retourneren. De producten die je retourneert dienen ongebruikt en onbeschadigd verpakt te zijn in de originele verpakking. Alle haak-, brei- en garenpakketten behoren in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien er producten uit het pakket gebruikt zijn, kan het pakket niet meer worden geretourneerd.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Studio Belovely gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Voorkom hoge verzendkosten bij retourzending

Ik vraag om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Dit omdat de verzendkosten van vacuüm verpakte (wol)producten hoger zijn wanneer deze uitgepakt worden geretourneerd. Hiermee voorkom je hoge verzendkosten bij een retourzending.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met mij op via de mail: info@studiobelovely.nl of 06-21836237

© 2018 - 2020 Studio Belovely | sitemap | rss