Programma (onder voorbehoud)

Dag 1. zondag

Je wordt op het vliegveld van Kos opgewacht en naar een gezellige taverne in de buurt gebracht. Als de groep compleet is, maar uiterlijk 16.00 uur, gaan we per boot naar ons droomeilandje. Daar worden we ontvangen met een welkomstdrankje- en hapje.  Je krijgt je studio/kamer en het door jou gekozen haakpakket. Dan kun je lekker relaxen tot aan het welkomstdiner. Wie wil, kan al beginnen met haken.

Als je al eerder op Kos bent aangekomen, kun je op eigen gelegenheid naar de taverne komen.

Dag 2. maandag

Na het ontbijt kun je aan de slag met je haakpakket, of misschien ben je al gelijk begonnen?! Tijdens de workshops kun je hulp krijgen bij je haakpakket, nieuwe steken leren, haakdiagrammen leren lezen en je haakvragen stellen. 

Vandaag kun je meedoen aan een wandeling over een deel van het eiland. Alle extra activiteiten zoals genoemd in het programma zijn bij de reissom inbegrepen. Er is tijd genoeg om naar het strand te gaan, te zwemmen, snorkelen, lezen en relaxen. Goed om te weten; er zijn verschillende stranden, zand en kiezel, met/zonder schaduw en met/zonder ligbedden met parasol. Voor de ligbedden wordt een dagprijs gevraagd.

De zonsondergang is prachtig hier! We zoeken vanavond een fijn plekje om te zitten en gaan heerlijk haken met picknick bij de zonsondergang.

 

Dag 3. dinsdag

Na het ontbijt is er een haakworkshop. Daarna is er tijd om te doen wat je wilt. 's Middags wordt er bij de lunch uitleg over Griekse kruiden gegeven. Vandaag staat ook een boottripje rond het eiland op het programma. De vriendelijke Griekse schipper zal onderweg vertellen over dit bijzondere eilandje. Hij spreekt redelijk Engels, voor vertaling wordt indien nodig gezorgd. 's Avonds eten we bij een gezellig famillie-restaurantje.

Dag 4. woensdag

Na het ontbijt is er weer een haakworkshop. Daarna kun je mee wandelen naar afgelegen rotsstrandjes, waar je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen. De rest van de dag is ter vrije besteding. Dit is een mooie gelegenheid om naar het grotere eiland te gaan om souveniertjes in te kopen, of een musuem te bezoeken. Er zijn zelfs ook wolwinkeltjes. Het is een prachtig eiland waar veel te beleven is. 

Dag 5. donderdag

Na het ontbijt is er haakworkshop. Vandaag kun je nog heerlijk genieten van wat je het liefste op dit eiland doet. 's Avonds eten we met elkaar en maken er een gezellige laatste avond van.

Dag 6. vrijdag

Na het ontbijt eindigt het programma, maar er is misschien nog tijd om langer te blijven. Afhankelijk van de vluchtschema's reist iedereen terug naar Kos. Duurt het nog even voordat jouw vliegtuig vertrekt? Dan kun je nog bij het strand of de gezellige tavernes op Kos te blijven. Er is daar plaats om je bagage neer te zetten, zodat jij nog even een duik in de zee kan nemen, of nog even tijd hebt om te haken.

© 2018 - 2022 Studio Belovely | sitemap | rss