Studio Belovely organiseert haakvakanties naar een kleine, rustig Grieks droomeilandje. We verblijven in een fijne accommodatie. De balans tussen haken en heerlijk ontspannen is gegarandeerd!

Je hebt alle tijd om te haken, relaxen, wandelen, lezen, zwemmen, snorkelen, of te doen waar je zin in hebt. Laat je verwennen met heerlijk en puur eten uit de authentieke Griekse keuken. Dit rustige droomeilandje heeft een hele vriendelijke bevolking en een prachtige natuur. Wil je iemand voor de gezelligheid meenemen die niet kan/wil haken? Dan kan dat ook. Naast de haakworkshops is er ook genoeg tijd om andere actitiveiten te doen, of om juist tijd te hebben voor jezelf. In deze prachtige en rustgevende omgeving kun je je hoofd leegmaken en bijtanken. 

Waar gaan we naar toe? Je vliegt op eigen gelegenheid naar Kos. Samen reizen met andere deelnemers kan natuurlijk ook. Ik wacht jullie op het vliegveld van Kos op en neem jullie mee naar een gezellige taverne. Als je al eerder op Kos bent, kun je op eigen gelegenheid naar de taverne komen. Zodra de groep compleet is vertrekken we uiterlijk rond 15.00 uur met de boot naar ons droomeilandje. 

Wanneer gaan we? ​​

 • 12 t/m 17 mei 2024
 • 19 t/m 24 mei 2024
 • 26 t/m 31 mei 2024
 • 8 t/m 13 september 2024
 • 15 t/m 20 september 2024 
 • 22 t/m 27 september 2024

eerder aankomen/later vertrekken is mogelijk, je kunt extra dagen boeken op Kos via onze contactpersonen.

Voor wie is deze haakvakantie geschikt?

Voor de beginnende en gevorderde haakster. Ook als je nog nooit gehaakt hebt, kun je meedoen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het geven van haakles aan kinderen en volwassen, links- en rechtshandig en het lukt je om met mijn hulp binnen korte tijd te leren haken! Er zijn veel deelnemers die alleen komen en in iedere leeftijd. Het aantal deelnemers varieert per groep en is ongeveer is 12-14 personen, afhankelijk van de groepssamenstelling en aantal aanmeldingen. Kleinere of grotere groepen komen ook voor.

Het programma

Uiteraard is er veel tijd om te haken. Je krijgt een haakpakket naar keuze en je mag uiteraard ook je eigen haakwerk meenemen. Je krijgt hulp bij het haken van het project uit het haakpakket én er is tijd om nieuwe steken te leren, haakdiagrammen te leren lezen en je haakvragen te stellen. Op dit eiland zijn prachtige plekken waar je in de zon of schaduw kunt haken. Speciaal voor deze haakvakantie hebben getalenteerde ontwerpsters een ontwerp gemaakt: een madela/kleed van Marit Parit, een praktische vakantieset van Annette van My Rose Valley. En de prachtige Daybreak top, de Maisy Days top of de Maisy Days tas, ontworpen door de Australische Sandra van Little Golden Nook, worden excuslief tijdens onze haakvakantie als pakket aangeboden. Een ander project is de Ubud tas, waarvan ik zelf het patroon maakte. Naast deze pakketten zijn er ieder jaar ook nog extra pakketten beschikbaar, waaruit je je keuze kunt maken. Je krijgt tijdens de dagelijkse workshops alle begeleiding die nodig is om het door jouw gekozen haakpakket te maken.

Iedere dag is er de mogelijkheid mee te doen aan diverse andere activiteiten, zoals een wandeling op het eiland, iets leren over Griekse kruiden, een boottrip rond het eiland, een picknick bij zonsondergang. Deze activiteiten zijn bij de reissom inbegrepen. Meedoen mag, maar is niet verplicht.

 

De prijs

€ 549,-- p/p       (voor 2024 is de prijs onder voorbehoud van prijsstijgingen)

Dit is inclusief*

 • vijf overnachtigen in een 2-persoons studio/kamer met toilet en douche en met tafel/stoeltjes buiten (incl. handdoeken, waterkoker, koelkast), alleengebruik van een 2-persoonskamer heeft een meerprijs van € 149 
 • 5 x ontbijt, 3 x diner, 3 x lunch
 • haakpakket
 • haakworkshop volgens programma
 • alle andere activiteiten zoals vermeld in het programma 
 • *prijswijzigingen e/o aanpassing programma voorbehouden i.v.m. lokale prijswijzigingen en aanbod.

de prijs is inclusief alle activiteiten, overnachtigen en maaltijden volgens programma, de workshops en een haakpakket

Exclusief

Je boekt zelf de vliegreis van/naar Kos. Bekijk de mogelijkheden online, of neem contact op met een reisbureau. 

Exclusief transfers vanaf Kos naar ons haakeilandje. Je krijgt een persoonlijk reisplan, onze lokale taxichauffeurs en andere contactpersonen zorgen voor de nodige assistentie onderweg en staan voor je klaar om waar nodig te helpen

Als je op Kos wilt overnachten, kan onze contactpersoon ter plaatse helpen bij het boeken van een kamer. Reken op ongeveer € 35/40 per kamer per nacht voor gebruik van een tweepersoonskamer.

Wie het leuk vindt kan vooraf contact hebben met mede-reisgenoten om contact te maken en eventueel samen te reizen.

Het is ook mogelijk een eenpersoonskamer te reserveren. Hiervoor geldt een meerprijs van € 149.

De haakpakketten

Er kan gekozen worden uit ongeveer 10 verschillende haakprojecten. Foto's hiervan kunnen op verzoek toegestuurd worden. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de Facebookgroep Haakvakanties Studio Belovely.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op info@studiobelovely.nl, of bel me op (+31) 06-21836237

Tot ziens in Griekenland!

Nathaly - Studio Belovely

© 2018 - 2024 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel