workshops​​ en craft dates

Studio Belovely geeft workshops haken, breien en macramé voor kinderen en volwassenen, voor links- en rechtshandigen en op verschillende niveaus.

Tijdens een workshop leer ik je nieuwe technieken, of help ik je met het maken/starten van een nieuw project.

De craft date is een gezellige ochtend/middag/avond, waarop je aan een eigen project werkt. Het is vooral om elkaar te inspireren en voor de gezelligheid. Tijdens de craft dates geef ik geen les, maar kun je wel van elkaar leren. Ik zorg voor koffie/thee en iets lekkers, inspiratie, tips en een gezellige workshopruimte. 

De craft dates zijn heel vrijblijvend. Je mag iedere keer komen, of zomaar één keer aansluiten. Bekijk de data op onze agenda. Aanmelden kan op info@studiobelovely.nl. De toegang is € 5 p.p. (kan ter plaatse contact voldaan worden).

locatie

De workshops en craft dates worden gegeven in de winkel-/workshopruimte van Studio Belovely, Smitsweg 31 in Hellevoetsluis. Parkeren kan op ons terrein. Workshops voor grotere groepen kunnen ook op locatie worden gegeven.

aanmelden

boek je workshop online, of app/bel naar Studio Belovely op 06-21836237. 

prijs

Kinderworkshops zijn € 19,99 p/kind (t/m 17 jaar), workshops voor volwassenen zijn € 34,99 p/p. Inclusief oefenmaterialen, patroon, koffie/thee, twee uur les.

© 2018 - 2024 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel