Doe jij ook mee?!

Op 11 maart 2021 zijn we gestart met de Hoooked CAL 2021, maar later beginnen kan natuurlijk ook! Ik ontwierp deze Amsterdam Blanket in samenwerking met Hoooked met hun nieuwste gerecycled garen Soft Cotton DK.

Een CAL is een afkorting voor Crochet Along, oftewel, samen haken. In 4 weken tijd maken we met elkaar onze eigen warme deken met verschillende haaktechnieken. Iedere week komt er een deel van het patroon beschikbaar. Na 4 weken heb je dus het complete patroon. Doe het vooral op je eigen tempo, het is geen wedstrijdje:)

 Het niveau is geschikt voor iedereen die de basissteken beheerst. Onder mijn begeleiding op de speciale Facebook-groep Hoooked CAL 2021 krijg je hulp bij het haken en kun je je ervaringen en voortgang van de deken delen. Ook als je geen Facebook hebt kun je meedoen. Laat me weten als je hier gebruik van wilt maken.

Lijkt jou dit wel wat? Dan heb ik goed nieuws! Je kunt het haakpakket hier bestellen. De haakpakketten worden op dit moment samengesteld in de naturel kleuren van de foto en in één in de nieuwste interieurkleuren in groentinten. Wil je liever je eigen kleuren samenstellen? Dat kan ook! Het haakpakket bestaat uit 30 bollen Soft Cotton DK en het complete patroon met duidelijke instructies. Een haaknaald en afhechtnaald is niet inbegrepen.

De prijs van het haakpakket is nu tijdelijk € 34,99. Een mooie prijs voor zo'n grote deken, toch?! Ik doe er ook nog een leuke verrassing voor je bij.

Doe jij mee?! Shop je haakpakket hier. Je krijgt een berichtje als je haakpakket wordt verzonden, of als het voor je klaar staat om opgehaald te kunnen worden.

 

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2021 Studio Belovely | sitemap | rss