Hi, ik ben Nathaly, eigenaresse van Studio Belovely, getrouwd en moeder van 3 meiden.

Waarom de naam Studio Belovely? Studio, omdat dat aangeeft dat er van alles gemaakt wordt. Belovely, omdat het betekent 'wees lief, wees aardig'. Voor anderen, maar zeker ook voor jezelf! En Belovely is ook de lettercombinatie van de namen van onze meiden en mij.

Al van kleins af aan hou ik van haken, breien, borduren en achter de naaimachine zitten. Ook onze meisjes zijn dol op bollen wol, lapjes stof en maken regelmatig zelf gehaakte, gebreide of genaaide items zoals tassen, kleding of cadeautjes. Ik leerde alles van mijn moeder, de meisjes leerden het van mij en van oma.

En zo kwam het dat ik op een dag ook de vriendinnen en klasgenootjes van onze dochters les ging geven, hun moeders, tantes, de juf van school... Voor ik het wist gaf ik workshops! De workshops geef ik nog steeds met heel veel plezier. Ik heb een eigen winkel-/workshopruimte op de Smitsweg 31 in Hellevoetsluis. Uiteraard ook met een webwinkel met wereldwijde levering. Verder geef ik les op BSO's, vertaal en test ik patronen en ben ik online docente bij de NHA. Onze drie meiden geven online haaklessen op het YouTube-kanaal van Studio Belovely en bieden hun projecten aan in onze winkel en in de webwinkel.

In 2019 besloot ik dat het tijd was om iets nieuws erbij te gaan doen. Net als voor iedereen is het ook voor mij belangrijk de balans te vinden tussen werk en ontspanning. Een warm Grieks eiland is dé plek om mijn hobby en werk te kunnen combineren. Het is voor mij een vertrouwde plaats met lokale vrienden die me hierbij onvoorwaardelijk steunen. Deze lieve mensen, die de kunst van het leven beheersen, genieten van alle rijkdom die zij ervaren. Van de versgeplukte kruiden in de tuin, tot het zelf gevangen visje op de bbq. Van de spelende kinderen in de zee tot de etentjes met familie en vrienden. 

Die sfeer, dat genieten in eenvoud, is voor mij de perfecte plaats om met jullie op haakvakantie te gaan. Ervaar zelf het relaxte leven, neem alle tijd voor je haakhobby en proef de smaken uit de authentieke Griekse keuken.

Per keer is er afhankelijk van de groepssamenstelling plaats voor maximaal 10-14 deelnemers die een geweldige tijd op ons droomeiland kunnen gaan beleven! Het programma bestaat niet alleen uit haken. Er is ook tijd genoeg om te onspannen, te zwemmen, snorkelen, wandelen, lezen, of om deel te nemen aan één van de andere activiteiten die op het programma staan. Alles meedoen mag, maar niets moet! De workshops zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. En voor beginnende en geoefende haaksters. Je hebt geen basiskennis nodig om mee te kunnen doen. Er is tijd genoeg om je alles goed te leren.

Bekende ontwerpsters uit binnen- en buitenland hebben speciaal voor onze vakanties haakpatronen ontworpen. Jullie kunnen hieruit je favoriete haakpakket kiezen. Het haakpakket van je keuze staat  voor je klaar op onze vakantiebestemming. Tijdens de workshops word je niet alleen geholpen met je haakpakket, maar je kunt ook andere steken leren, of bv haakdiagrammen leren lezen. Ook als je nog helemaal niet, of nog niet goed kunt haken, kun je toch meedoen. Er is immers tijd genoeg om het je te leren! 

Heb je na het lezen van deze informatie ook zin om mee te gaan? Boek dan nu je reis, zodat de voorpret kan beginnen! 

Voor wie liever dichter bij huis blijft, organiseer ik de haakweekenden aan de Nederlandse kust. Een heerlijk weekendje ertussen uit met alle tijd voor jezelf. Lekker verwend worden met versbereide maaltijden die bereid worden met streekproducten.

In juni 2020 opende ik een eigen wolwinkel op de Smitsweg 31 in Hellevoetsluis. Op deze fijne plek geef ik ook workshops aan kinderen en volwassenen. De workshops worden zowel rechts- als linkshandig aangeboden.

Graag tot ziens in mijn (web)winkel, bij een haakweekend aan de Nederlandse kust of bij een haakvakantie in Griekenland!

Nathaly 

 

© 2018 - 2023 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel