Hieronder tref je feedback aan van een aantal deelneemsters op grond van eerdere reizen.

De ervaring op ons haakeiland, de begeleiding tijdens de reis en de prijs/kwaliteit verhouding zijn allemaal gewaardeerd met 9 sterren !


 


2 Wat vond je van de accomodatie ?

-Eenvoudig en schoon

-De accommodatie was erg eenvoudig maar ook verzorgd en gezellig. Het was erg fijn om een kleine kitchenette in de studio te hebben

- Ik had geen luxe verwacht en dat was ook niet geval je slaapt er eigenlijk alleen maar omdat je steeds buiten verblijft.4. Wat vond je van het eten?

- Yummie!

- Ontbijt bij de studio's was zeker uitgebreid genoeg. Lunch en avondeten bij de taverna's was altijd uitstekend, als je van Grieks eten houdt kan er moeilijk iets verkeerd gaan :-). De lunch bij de studio was een verrassing en erg lekker!

- Erg lekker en divers zowel ontbijt lunch en avond eten


5. Zou je de haakvakantie op het Griekse eilandje aan iemand aanbevelen ?

Ja

- Ik zou de haakvakantie zeker aanbevelen aan anderen, het was echt genieten, tot rust komen en zo veel haken als je wil. En dat allemaal in de prachtige setting van een Grieks eiland en omringd door de vriendelijke lokale bevolking

Zeker , ik had het voor geen goud willen missen


6. Wil je nog iets kwijt ?

Fijn dat je zo’n bijzondere plek hebt gedeeld!

- Nathaly, ik heb heel erg genoten van de vakantie, je had aan alles gedacht en hebt het ons helemaal naar de zin gemaakt. Het eiland is echt te mooi om waar te zijn en bracht me vanzelf tot rust. Ik wens je nog veel succes bij je toekomstige vakanties maar ik vermoed dat dat ongetwijfeld allemaal erg vlot zal verlopen.

-  Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen die jij mij hebt gegeven. En heel veel succes met de volgende groep. 

Unaniem worden de haakvakanties aanbevolen door de deelneemsters.

Graag tot ziens in Griekenland !

 

© 2018 - 2024 Studio Belovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel